Izmir Araç Kiralama | Izmir Çeşme & Havalimanı Transfer


Izmir724transfer en iyilerinden biri Izmir araç kiralama, izmir havalimanı transfer hizmetler.Konforlu bir yolculuk için hemen bizi arayın 0546 4553525.


İzmir Havalimanı Transferi
İZMİR ve İSTANBUL VİP Transfer Hizmeti
AnasayfaAraçlarımızFiyatlarRezervasyon FormuHakkımızdaİletişim


Sitemiz birçok kurumsal firma ile anlaşmalı olup; yurtiçinde bir çok yerli ve yabancı firmanın kongre, toplantı,şirket yemeği, özel gezi ve tur organizasyon taşımacılığı taleplerini dakik ve sorunsuz bir şekilde son model araçları ve eğitimli personel kadrosuyla karşılamaktadır. Şirketimiz Oto Kiralama departmanıyla da İzmir, Kuşadası, Çeşme, Bodrum, Dalaman, Marmaris, İstanbul, Antalya, Ankara ve yeni katılacak diğer illerde şehir ve havalimanı ofisleriyle günlük, aylık, uzun süreli ve lüks oto kiralama hizmeti sunmaktadır.
Kurumsal şirketlerin, ünlü simaların ve lüks otellerin İzmir Havalimanı Transfer, İzmir Çeşme Transfer, İzmir Bodrum Transfer ve İzmir Kuşadası Transfer Hizmetleri başta olmak üzere,  tüm transferlerini konforlu ve güvenli bir ortamda sağlamaktayız. Eğitimli ve yabancı dil bilen şoför hizmetleri ile İzmir’de ilk kez CIP transport hizmeti verilmektedir. Lüks VIP hizmetler için özel donanımlı araçlarımızla sizlerin bir telefon uzağındayız.
Kaliteli hizmeti uygun fiyata almak için tıklayınız.

BİZE ULAŞIN
İzmir Havalimanı İletişim Ofisi
 *********************************** 
Swiss Otel Karşısı 1377 sokak no:5 Alsancak / İZMİR
GSM : Whatsapp / Mobile : 0090 546 455 3525
Fax : 0090 232 4210385

Comments